Πόλο γυναικών: Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός

Πόλο γυναικών: Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 14-7 της Γλυφάδας και κατέκτησε το Κύπελλο πόλο γυναικών στο final-4 που έγινε στη Λάρισα

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 14-7 της Γλυφάδας και κατέκτησε το Κύπελλο πόλο γυναικών στο final-4 που έγινε στη Λάρισα.

Αυτό ήταν η τέταρτη κατάκτηση για την ομάδα του Πειραιά σε πέντε διοργανώσεις. Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς έφτασε στην κατάκτηση δεύτερου τροπαίου σε λίγες εβδομάδες αφού είχε προηγηθεί η κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο ματς και προηγήθηκε με 3-0 με ωραίο γκολ της Μυριοκεφαλιτάκη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επέστρεψε στο ματς και ισοφάρισε σε 3-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Νίνου.

Παίζοντας υποδειγματική άμυνα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 8-3 στο δεύτερο οκτάλεπτο με δύο σερί γκολ της Νικόλ Ελευθεριάδου. Η Γλυφάδα μείωσε με την Γκίλλα 17 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων μείωσε τη διαφορά στα τρία γκολ (8-5) με την Κοντογιάννη στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ με την Κρίστμας και τη Γρηγοροπούλου να μειώνει και πάλι στα τρία τέρματα.

Στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε με 10-6 με την Ξενάκη με τη Νίνου να απαντά για τη Γλυφάδα. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η Έλενα Ξενάκη αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης. Η Χρυσή Διαμαντοπούλου έλαβε το βραβείο για την καλύτερη τερματοφύλακα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-14

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 2-1, 1-5

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα 1, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 2, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σλίκινγκ , Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τριχά, Δρακωτού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT