Νιούκαστλ – Λέστερ 2-1: Πιο κοντά στην παραμονή

Νιούκαστλ – Λέστερ 2-1: Πιο κοντά στην παραμονή

Η Νιούκαστλ επιβλήθηκε με 2-1 της Λέστερ και εξασφάλισε σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Premier League

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νιούκαστλ επιβλήθηκε με 2-1 της Λέστερ και εξασφάλισε σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Premier League.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και καθάρισαν με την υπόθεση της παραμονής. Η Λέστερ προηγήθηκε με τον Λούκμαν στο 19ο λεπτό. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μπρούνο Γκιμαράες. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έφερε το ματς στα ίσα στο 30ο λεπτό και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σημαντικό βαθμό πήρε η Μπέρνλι (1-1) στο ματς με τη Γουέστ Χαμ. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην επικίνδυνη ζώνη με 25 βαθμούς. Η Γουέστ Χαμ έχασε σημαντική ευκαιρία να κάνει βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Βέγκχορστ άνοιξε το σκορ για τη Μπέρνλι στο 33ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Κορνέ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σούτσεκ έδωσε τον βαθμό στη Γουέστ Χαμ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT