ΠΑΟΚ: Στροφή σε Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αφήνει πίσω της την ήττα από τον Άρη για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο «δικέφαλος» υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21/4, 19:30) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. 

Στην προπόνηση της Δευτέρας, όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα πρόγραμμα με κύριο λόγο την τακτική και με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και τη φυσική κατάσταση.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν τη θεραπείας του. Η συμμετοχή τους στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου είναι αμφίβολη.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η μετάβαση ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ειδικά ενδιάμεσα από ματς ειδικών συνθηκών. Ο ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” νικήθηκε από την σωματική και πνευματική κούραση κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή δίνοντας άλλο τόνο στις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Τώρα, ο Δικέφαλος καλείται να συγκεντρώσει στα ματς Κυπέλλου που ακολουθούν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Δύο αναμετρήσεις που κρίνουν έναν στόχο και την προοπτική ενός τίτλου. Η επόμενη μέρα του αγώνα κόντρα στον Άρη περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης στο Χαριλάου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα γεμάτο πρόγραμμα που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και τη φυσική κατάσταση με διάφορες ασκήσεις υψηλής έντασης. Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν με θεραπείες, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της αποκατάστασης του μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Την Τρίτη (19.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT