Παναθηναϊκός: Δίχως νέα προβλήματα εν όψει Λαμίας

Παναθηναϊκός: Δίχως νέα προβλήματα εν όψει Λαμίας

Στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία στρέφει την προσοχή του Παναθηναϊκός

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία στρέφει την προσοχή του Παναθηναϊκός.

Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 1-0 του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ και πηγαίνει στο ματς της Τετάρτης (20/4, 19:00) με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Στόχος της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ένα αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στον τελικό.

Στην προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες του τριφυλλιού δούλεψαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. 

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Λούντκβιστ, Βαγιαννίδης και Αγιούμπ.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Η επομένη της νίκης στο ντέρμπι «αιωνίων» βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να προπονούνται σε δύο γκρουπ στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λούντκβιστ, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT