Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 0-1: Σε κίνδυνο η δεύτερη θέση

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 0-1: Σε κίνδυνο η δεύτερη θέση

Η Κάντιθ επιβλήθηκε με 1-0 της Μπαρτσελόνα για την 32η αγωνιστική της La Liga

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κάντιθ επιβλήθηκε με 1-0 της Μπαρτσελόνα για την 32η αγωνιστική της La Liga.

Η Κάντιθ έδωσε τέλος στο σερί επτά νικών που είχε η ομάδα του Τσάβι στο πρωτάθλημα. Αυτό ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας απώλεια για τη Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις αφού οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν με 3-2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τα προημιτελικά του Europa League.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στους 60 βαθμούς έχοντας δώσει 31 αγώνες. Η ομάδα του Τσάβι, που είναι στη δεύτερη θέση, έχει τους ίδιους βαθμούς με τη Σεβίλλη που έχει όμως και αγώνα περισσότερο.

Η Κάντιθ από την άλλη έφτασε τους 31 βαθμούς.

Η ομάδα του Τσάβι μπήκε ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε από το ξεκίνημα. Ο Ντεμπελέ και ο Φεράν αστόχησαν από κοντά με την Κάντιθ να γίνεται απειλητική με τον Εσπίνο.

Στο 26’ η Κάντιθ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σομπρίνο έφυγε στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Λούκας Πέρεθ αλλά ο τελευταίος αστόχησε. Ο Λεντέσμα κράτησε δύο φορές το μηδέν σε ευκαιρίες του Ντεμπελέ και του Ντεπάι με το πρώτο ημιχρόνο να ολοκληρώνεται στο 0-0.

Στο 48ο λεπτό η Κάντιθ άνοιξε το σκορ με τον Λούκας Πέρεθ. Μετά από αδράνεια της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Ισπανό που πλάσαρε σωστά για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπλόκαραν τους χώρους με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να είναι εγκλωβισμένοι. Η Κάντιθ έχει κι άλλη ευκαιρία με τον Άλεξ κι αμέσως μετά ο Λεντέσμα απέκρουσε κεφαλιά του Ντε Γιονγκ.

Στη συνέχεια ο Τερ Στέγκεν έδειξε τα αντανακλαστικά του σε σουτ του Άλεξ. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε δύο ακόμη επεμβάσεις σε προσπάθειες του Γκαρθία και του Ομπαμεγιάνγκ στο 89′.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT