Πόλο: ο Ολυμπιακός κυρίαρχος στις πισίνες

Πόλο: ο Ολυμπιακός κυρίαρχος στις πισίνες

Με τον σύλλογο του Ολυμπιακού να προσθέτει ακόμη δύο κύπελλα στην τροπαιοθήκη του και έναν τελικό στους άνδρες, όπου το πάθος των «ερυθρολεύκων» για νίκη είχε ως συνέπεια ένα επεισόδιο που… στιγμάτισε την αναμέτρηση, ολοκληρώθηκαν τα φάιναλ φορ των κυπέλλων Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον σύλλογο του Ολυμπιακού να προσθέτει ακόμη δύο κύπελλα στην τροπαιοθήκη του και έναν τελικό στους άνδρες, όπου το πάθος των «ερυθρολεύκων» για νίκη είχε ως συνέπεια ένα επεισόδιο που… στιγμάτισε την αναμέτρηση, ολοκληρώθηκαν τα φάιναλ φορ των κυπέλλων Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες. Η Λάρισα «αγκάλιασε» τη διοργάνωση και η απόφαση της Ομοσπονδίας για… αποκέντρωση με διπλό φάιναλ φορ στέφθηκε με επιτυχία.

Στον τελικό των ανδρών ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη με 9-8, σε μια αναμέτρηση με συγκλονιστικό φινάλε. Πέντε λεπτά πριν από το τέλος, κι ενώ ο Ολυμπιακός προηγείτο με 9-5, ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς χτύπησε τον Στάθη Καλογερόπουλο και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση. Ο Ολυμπιακός συνέχισε με έναν παίκτη λιγότερο και οι «μπέμπηδες» έφτασαν πολύ κοντά για να κάνουν την ανατροπή.

«Το ατυχές συμβάν ήταν απόρροια της πίεσης. Ηδη το έχει μετανιώσει. Αύριο τα παιδιά θα είναι συμπαίκτες στην εθνική. Ακόμα και εγώ έμεινα έκπληκτος από το πάθος που έδειξαν οι παίκτες μου για τη νίκη. Ηταν σαν να μην έχουν κατακτήσει ποτέ τίτλο. Είμαι ευχαριστημένος από το πώς διαχειρίστηκαν τις δύο αναμετρήσεις. Ενα φάιναλ φορ κρύβει πάντα κινδύνους. Η διοργάνωση ήταν ωραία. Διεξήχθησαν δύο τελικοί την ίδια ημέρα και οι φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν να βλέπουν πόλο», δήλωσε στην «Κ» ο Θοδωρής Βλάχος, προπονητής στον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας.

Στον τελικό των γυναικών, ο Ολυμπιακός υπερίσχυσε της Γλυφάδας με 14-7 και κατέκτησε το 4ο κύπελλο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT