Τζάμπολ στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή Ευρώπης ξεκινά απόψε, με τους δύο πρώτους αγώνες των πλέι οφ της Ευρωλίγκας

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή Ευρώπης ξεκινά απόψε, με τους δύο πρώτους αγώνες των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Το Μιλάνο και η Βαρκελώνη θα δώσουν «σφυγμό» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, εκεί όπου η Αρμάνι με πλεονέκτημα έδρας υποδέχεται την περυσινή τροπαιούχο, αλλά απογοητευτική στην κανονική περίοδο, Ανατολού Εφές (20.00) στο πιο αμφίρροπο ίσως παιχνίδι της οκτάδας και η Μπαρτσελόνα την Μπάγερν (22.00), με τους Καταλανούς να είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

Ο προπονητής των Ιταλών, Ετόρε Μεσίνα, παρά τις δύο νίκες της ομάδας του στην κανονική περίοδο επί των Τούρκων, εκδήλωσε τον σεβασμό του για την Εφές, με τον ομόλογό του Εργκίν Αταμάν να στέκεται στο έξυπνο στυλ παιχνιδιού της Αρμάνι, αλλά να μην κρύβει τον στόχο της ομάδας του να κάνει το «μπρέικ».

Με την ατάκα «αν παίξουν καλά και εμείς κάνουμε τέλειο ματς και πάλι μπορεί να κερδίσουν», ο κόουτς της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκιέρι, αποδέχτηκε τον ρόλο του απόλυτου αουτσάιντερ για την ομάδα του στην κόντρα με την Μπαρτσελόνα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι με τη Μονακό στο ΣΕΦ βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Παιχνίδι για το οποίο έχει ανακοινωθεί sold out εισιτηρίων από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Μονακό δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εντός έδρας της Ορτέζ με 85-76 για το γαλλικό πρωτάθλημα και η αισιοδοξία δεν λείπει, με τον Λιθουανό σέντερ Ντονάτας Μοτεγιούνας να κάνει λόγο για δύο νίκες μέσα στο ΣΕΦ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT