Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή

Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στον Παναθηναϊκό πριν από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στον Παναθηναϊκό πριν από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία. 

Ο ποδοσφαιριστής απομονώθηκε. Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα του Κυπέλλου (20/4, 19:00) δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πλην των Λούντκβιστ, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ.

Ο Χουάνκαρ επιστρέφει για τον Παναθηναϊκό, αφού η ποινή του για την κόκκινη που δέχθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα έπεσε. Την πόρτα της ενδεκάδας χτυπάει και ο Λούκας Βιγιαφάνιες που πήρε χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τη Λαμία (20/4, 19.00, «Απόστολος Νικολαΐδης»). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες και τακτική. Ατομικό ακολούθησαν οι Λούντκβιστ, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής του αγώνα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT