Σάκκαρη: «Η αγαπημένη μου σεζόν – Θα φτάσω εκεί που πρέπει»

Σάκκαρη: «Η αγαπημένη μου σεζόν – Θα φτάσω εκεί που πρέπει»

Για τη χωμάτινη σεζόν ανυπομονεί η Μαρία Σάκκαρη που αγωνίζεται στο τουρνουά της Στουτγκάρδης.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τη χωμάτινη σεζόν ανυπομονεί η Μαρία Σάκκαρη που αγωνίζεται στο τουρνουά της Στουτγκάρδης. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στη συνέντευξη τύπου εν όψει της πρεμιέρας της αναφέρει στην προετοιμασία που έχει κάνει αλλά και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Τις τελευταίες 2 εβδομάδες προπονούμαι σε κλειστό χώρο» είπε η Σάκκαρη. «Μετά από το Miami Open είχα μια εβδομάδα ρεπό κι αυτό με βοήθησε. Αυτή είναι η αγαπημένη μου σεζόν και νιώθω πολύ καλά. Αυτό που περιμένω είναι τα πρώτα παιχνίδια όπου λογικά δεν θα νιώθω το παιχνίδι μου στο καλύτερο επίπεδο. Ωστόσο θεωρώ ότι θα φτάσω εκεί που πρέπει» συμπλήρωσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

«Στο χώμα χτίζω διαφορετικά τον πόντο, αλλά πάντα φροντίζω να έχω την ίδια επιθετική νοοτροπία. Είμαι ενθουσιασμένη γιατί μου αρέσει πολύ η χωμάτινη επιφάνεια. Πέρσι δεν τα πήγα καλά σε Στουτγκάρδη, Μαδρίτη και Ρώμη, αλλά στο Roland Garros έκανα το καλύτερο τουρνουά της clay-season» σχολίασε για την πρόκληση της χωμάτινης περιόδου. 

Η Μαρία Σάκκαρη δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην κατάκτηση του Monte Carlo Masters από τον Στέφανο Τσιτσιπά. «Το να υπερασπίζεσαι έναν τίτλο είναι κάτι πολύ μεγάλο. Δεν έχει σημασία πόσους τίτλους έχεις κερδίσει ή πόσες φορές έχεις κερδίσει ένα τουρνουά, πάντα ένας τίτλος είναι ξεχωριστός. Ο Στέφανος είναι σε καλή κατάσταση και αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του» είπε για την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Πριγκιπάτο.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη Στουτγκάρδη από τον δεύτερο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Λάουρα Σίγκεμοντ και Ταμάρα Ζίντανσεκ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT