Ευρωλίγκα, Αρμάνι Μιλάνο – Εφές Αναντολού 48-64: Μπρέικ με ηγέτη τον Λάρκιν

Ευρωλίγκα, Αρμάνι Μιλάνο – Εφές Αναντολού 48-64: Μπρέικ με ηγέτη τον Λάρκιν

Με τον Σέιν Λάρκιν να σημειώνει 16 πόντους η Εφές έκανε μπρέικ στην έδρα της Αρμάνι (64-48) και έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στο final-4 του Βελιγραδίου

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Σέιν Λάρκιν να σημειώνει 16 πόντους η Εφές έκανε μπρέικ στην έδρα της Αρμάνι (64-48) και έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στο final-4 του Βελιγραδίου.

Οι Ιταλοί που τερμάτισαν στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, ήταν κάκιστοι επιθετικά. Η Εφές κατάφερε να πάρει τη νίκη με όπλο την άμυνά της. Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Πέμπτη. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-7 στο ξεκίνημα του αγώνα με τρίποντο του Μόερμαν. Με τον Σίλντς και τον Μέλι η Αρμάνι έκανε την ανατροπή και έφτασε στο 16-11 του πρώτου δεκαλέπτου.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στη δεύτερη περίοδο. Οι Τούρκοι ισοφάρισαν σε 16-16 με τον Μίσιτς και προηγήθηκαν με 16-22 με δύο σερί τρίποντα από Σίγκλετον και Λάρκιν. Η ομάδα του Μεσίνα ισοφάρισε ξανά με τον Μέλι και προσπέρασε με 26-25 με τον Μπέντιλ. Με καλάθι και φάουλ του Ντάνστον και μία εύστοχη βολή από τον Μπιμπουά οι πρωταθλητές Ευρώπης προηγήθηκαν με 26-29 το φινάλε του ημιχρόνου.

Η Εφές ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου. Η ομάδα του Ενγκίν Αταμάν προηγήθηκε με 28-40 με δίποντο του Λάρκιν με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε μονοψήφια διαφορά με τον Σιλντς. Με δύο σερί τρίποντο από τον Μίσιτς και τον Μπράιαντ οι Τούρκοι έφτασαν στο 34-46 της τρίτης περιόδου.

Ο Χολ μείωσε για την Αρμάνι σε 42-51 στα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου. Ένα δίποντο του Μίσιτς και καλάθι και φάουλ του Λάρκιν έφεραν την Εφές στο +14 (42-56) πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Στη συνέχεια του αγώνα, η Εφές είχε τον έλεγχο και έφτασε στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 26-29, 34-46, 48-64

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT