Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Κυριαρχία στο Άνφιλντ

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Κυριαρχία στο Άνφιλντ

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 4-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 30η αγωνιστική της Premier League και έπιασε, προσωρινά, κορυφή

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 4-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 30η αγωνιστική της Premier League και έπιασε, προσωρινά, κορυφή.

Με τη νίκη αυτή η Λίβερπουλ έφτασε τους 76 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία όμως έχει ματς λιγότερο. Η Γιουνάιτεντ από την άλλη έμεινε στους 54 βαθμούς.

Πλέον η υπόθεση τετράδα ζορίζει για τους «κόκκινους διαβόλους». Η ομάδα του Μάντσεστερ είναι στην έκτη και έχει τους ίδιους βαθμούς με την Αρσενάλ. Οι Λονδρέζοι όμως έχουν δύο ματς λιγότερα. Στους 57 βαθμούς είναι η Τότεναμ που έχει δώσει 32 αγώνες.

Το ντέρμπι του Άνφιλντ έγινε στη σκιά του θανάτου του νεογέννητου γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος δεν αγωνίστηκε με τον Άνφιλντ να χειροκροτά στο 7ο λεπτό του αγώνα δείχνοντας τη συμπαράστασή του στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Λίβερπουλ άνοιξε γρήγορα το σκορ με τον Ντίας στο πέμπτο λεπτό. Στο 10ο λεπτό ο Πολ Πογκμπά αποχώρησε από τον αγώνα με πρόβλημα τραυματισμού.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Σαλάχ. Στο 22΄ο Μανέ βρήκε τον Αιγύπτιο με καταπληκτική πάσα και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα από το ύψος του πέναλτι.

Η Γιουνάιτεντ δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και οι φάσεις που δημιούργησε ήταν λίγες. Στο 38’ ο Ράσφορντ σούταρε αλλά ο Άλισον έδειξε τα αντανακλαστικά του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η Λίβερπουλ είχε την κυκλοφορία, είχε τις ευκαιρίες και σκόραρε και πάλι με τον Μανέ στο 68ο λεπτό. Στο 85’ ο Σαλάχ έκανε το 4-0 σε πλασάροντας εύστοχα σε τετ α τετ με τον Ντε Χέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT