Ίντερ – Μίλαν 3-0: Πήρε το ντέρμπι, προκρίθηκε στον τελικό

Ίντερ – Μίλαν 3-0: Πήρε το ντέρμπι, προκρίθηκε στον τελικό

Η Ίντερ επιβλήθηκε με 3-0 της Μίλαν και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ίντερ επιβλήθηκε με 3-0 της Μίλαν και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι δύο ομάδες μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Λαουτάρο με τη Μίλαν να χάνει σημαντικές ευκαιρίες ενώ της ακυρώθηκε και γκολ. Στο 82΄ο Γκόσενς τελείωσε το ματς.

Η ομάδα του Ιντζάγκι άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Λαουτάρο έκανε τρομερό βολέ μέσα από τον περιοχή και νίκησε τον Μενιάν.

Στο 21΄η Μίλαν έκανε την πρώτη της τελικά με το σουτ του Κεσί να καταλήγει άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία όταν ο Λεάο σούταρε αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε με τα πόδια.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι κυνηγούσε το γκολ και δημιούργησε νέα φάση στο 30’ με βολέ του Σαλεμάκερς που απέκρουσε και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 32ο λεπτό ο Τονάλι σούταρε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή αλλά βρήκε τον… Ζιρού.

Ο μονόλογος της Μίλαν συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν νέα ευκαιρία με τον Ερναντέζ αλλά ο Πέρισιτς έκοψε πάνω στη γραμμή Στο 40ο λεπτό η Ίντερ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Λαουτάρο.

Στο 66’ η Μίλαν κατάφερε να μειώσει με τον Μπενασέρ αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε μέσω του VAR. Στο 82’ η Ίντερ έκανε τρία τα τέρματά της. Ο Βιδάλ έβγαλε τον Μπρόζοβιτς εκπληκτικά μέσα στην περιοχή και εκείνος βρήκε σε κενό τέρμα τον Γκόζενς που είχε εύκολο έργο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT