Ωρα Κυπέλλου, στη σέντρα Παναθηναϊκός και Λαμία

Ωρα Κυπέλλου, στη σέντρα Παναθηναϊκός και Λαμία

Ραντεβού με το πεπρωμένο του έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Λαμία στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου και θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2013-14, όταν και είχαν επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 4-1

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού με το πεπρωμένο του έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Λαμία στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου και θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2013-14, όταν και είχαν επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 4-1.

Τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο επικρατεί όχι απλώς αισιοδοξία, αλλά ενθουσιασμός, που προκύπτει βέβαια και από την πρόσφατη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός, που δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη φετινή στιγμή του, δεν θέλει να γκρεμίσει αυτά που με τόσο κόπο έχει χτίσει μέχρι στιγμής και επιθυμεί, εκτός από το τρόπαιο, να διεκδικήσει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ στη διάθεσή του τέθηκε και ο Χουάνκαρ, καθώς το «τριφύλλι» κέρδισε την έφεση για την τιμωρία του Ισπανού, που έπεσε στη μία αγωνιστική και την οποία εξέτισε την περασμένη Κυριακή. Αντιθέτως, ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φεντερίκο Μακέντα.

Από την άλλη, η Λαμία δείχνει να βρίσκεται στη… ζώνη του λυκόφωτος, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει μια πολύ περίεργη για αυτήν κατάσταση. Η ομάδα της Φθιώτιδας από τη μια είναι στην τετράδα του Κυπέλλου και έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση, από την άλλη όμως έχει και τη θηλιά στον λαιμό, αφού στο πρωτάθλημα προσπαθεί να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του.

Αύριο στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να θέλουν την… κούπα για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν «Δικέφαλος» για να κλείσει τη χρονιά με τρόπαιο, οι δε «ερυθρόλευκοι» για να αλλάξουν το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των εμφανίσεών τους στα πλέι οφ. Οι ρεβάνς των δύο αγώνων θα γίνουν την Τετάρτη του Πάσχα, στις 18.00 το Λαμία – Παναθηναϊκός και στις 20.00 το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

• Η UEFA ενημέρωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι για όσα συνέβησαν στο πρώτο ματς με τη Μαρσέιγ τής επιβάλλει πρόστιμο 50.000 ευρώ, μία αγωνιστική απαγόρευσης παρουσίας οπαδών της σε εκτός έδρας αγώνα με αναστολή και, τέλος, την υποχρέωση αποκατάστασης των ζημιών στην κερκίδα του «Βελοντρόμ» όπου φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT