«Τσουνάμι» συμπαράστασης στον Ρονάλντο

«Τσουνάμι» συμπαράστασης στον Ρονάλντο

Πλημμυρίδα συμπαράστασης στον Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε η ανακοίνωση του Πορτογάλου άσου ότι το ένα από τα δύο δίδυμα που γέννησε η σύντροφός του δεν μπόρεσε να παραμείνει στη ζωή

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλημμυρίδα συμπαράστασης στον Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε η ανακοίνωση του Πορτογάλου άσου ότι το ένα από τα δύο δίδυμα που γέννησε η σύντροφός του δεν μπόρεσε να παραμείνει στη ζωή. «Η οικογένεια είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο, και ο Ρονάλντο στηρίζει τους αγαπημένους του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή», ανέφερε ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστοσελίδα της. Οι «κόκκινοι διάβολοι» άφησαν εκτός αποστολής τον Πορτογάλο σούπερ σταρ από τον χθεσινοβραδινό αγώνα πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ».

Ο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα απέκτησαν ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, αλλά μόνο το κοριτσάκι επιβίωσε. «Μόνο η γέννηση του μικρού μας κοριτσιού μάς δίνει δύναμη να αντέξουμε τη στιγμή αυτή με κάποια ελπίδα και ευτυχία», ανέφερε ανάρτηση του Ρονάλντο και της συντρόφου του προχθές.

Εκτός από τις πρώην ομάδες του Ρονάλντο, δηλαδή τη Γιουβέντους και τη Ρεάλ, δηλώσεις συμπαράστασης έκαναν και οι ιστορικοί αντίπαλοι της Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ: «Ολοι στη Μάντσεστερ Σίτι στέλνουμε τα βαθύτερα συλλυπητήρια σε σένα και στη Τζορτζίνα», έγραψε η διοίκηση της πρωταθλήτριας Αγγλίας. «Ολοι μας εδώ στη Λίβερπουλ στέλνουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια σε σένα, στην Τζορτζίνα και στην οικογένεια», έγραφε ανάρτηση των «ρεντς» στο Twitter. Δηλώσεις συμπάθειας ήρθαν ακόμη από άλλους συλλόγους όπως η Τότεναμ, αλλά και πολλές ποδοσφαιρικές και μη προσωπικότητες όπως ο Πελέ, ο Γκάρι Λίνεκερ, ο Γιουσέιν Μπολτ, τραγουδιστές, ηθοποιοί και άλλοι.

Ο Ρονάλντο έχει επίσης έναν 11χρονο γιο, δύο δίδυμα που είναι 4 ετών, καθώς και μια τρίχρονη κόρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT