Η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα οι αδερφές του Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησαν τους οπαδούς της Λίβερπουλ για τη στήριξή τους

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα οι αδερφές του Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησαν τους οπαδούς της Λίβερπουλ για τη στήριξή της. 

Οι φίλοι των «Reds» στο 7ο λεπτό του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χειροκρότησαν εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στον Πορτογάλο άσο που περνάει το δικό του δράμα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε τον νεογέννητο γιο του όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω των social media το βράδυ της Δευτέρας.

«Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό που κάνατε» έγραψε η αδερφή του Πορτογάλου που μένει μόνιμα στην Μαδέιρα, Έλμα. Η Κάτια που διαμένει μόνιμα στη Βραζιλία έγραψε: «Αυτό ξεπερνά κατά πολύ το ποδόσφαιρο».

Για το χειροκρότημα των οπαδών της Λίβερπουλ τοποθετήθηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής των «Reds» σχολίασε: «Ήταν η αγαπημένη μου στιγμή στο ματς. Στο 7ο λεπτό έδειξαν όλοι την κλάση τους. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα πολύ περισσότερα στη ζωή από το ποδόσφαιρο. Ήταν μία σκέψη για τον Κριστιάνο και την οικογένειά του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT