Κύπελλο Ελλάδος, Παναθηναϊκός – Λαμία 1-0: «Πράσινο» προβάδισμα για τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδος, Παναθηναϊκός – Λαμία 1-0: «Πράσινο» προβάδισμα για τον τελικό

Με γκολ του Ιωαννίδη στο ξεκίνημα του αγώνα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 1-0 της Λαμίας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Ιωαννίδη στο ξεκίνημα του αγώνα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 1-0 της Λαμίας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

Το «τριφύλλι», λίγες ημέρες μετά τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, απείλησε, έκανε ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Ο επαναληπτικός ημιτελικός των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη του Πάσχα στις 18:00 το απόγευμα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη του ευκαιρία με το Αϊτόρ στο δεύτερο λεπτό. Η Λαμία αμυνόταν μαζικά και περίμενε την στιγμή που θα της παρουσιαζόταν για αντεπίθεση.

Στο 19′ η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Φώτη Ιωαννίδη μετά από κλέψιμο του Κώτσιρα και όμορφη κίνηση του Έλληνα μπακ. Στο 23ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρία για το 2-0 με τον Γκατσίνοβιτς.

Στο 36′ ο Παλάσιος αστόχησε από καλή θέση. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Λαμία έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ταϊρον μετά από λάθος του Βέλεθ.

Στο 48ο λεπτό ο Σαράνοφ έδιωξε σουτ του Ιωαννίδη. Στο 57’ ο Παναθηναϊκός έχασε νέα ευκαιρία όταν μετά από κεφαλιά του Βέλεθ η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι της Λαμίας.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τις ευκαιρίες του Ιωαννίδη και του Γκατσίνοβιτς να μη βρίσκουν στόχο. Στο 84΄ο Καρλίτος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να βρει συμπαίκτη του.

Στο 89′ ο Τζανετόπουλος έπεσε καίρια στα πόδια στο Ισπανού επιθετικού. Στις καθυστερήσεις ο Παλάσιος δε μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα βρισκόμενος μέσα στην περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT