Στέφανος Τσιτσιπάς: Διακοπή λόγω βροχής στον αγώνα του στη Βαρκελώνη

Στέφανος Τσιτσιπάς: Διακοπή λόγω βροχής στον αγώνα του στη Βαρκελώνη

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ίλια Ιβάσκα για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης διεκόπη στο πρώτο σετ εξαιτίας της βροχής

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ίλια Ιβάσκα για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης διεκόπη στο πρώτο σετ εξαιτίας της βροχής.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην ισπανική πόλη δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί ο αγώνας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα. Αρχικά, ο αγώνας του δεύτερου γύρου διεκόπη για 2,5 ώρες στο πρώτο γκέιμ.

Οι δύο τενίστες επέστρεψαν στο κορτ αφού η βροχή είχε σταματήσει. Η υπεροχή του Έλληνα τενίστα ήταν εμφανής και προηγήθηκε με 5-1.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν έτοιμος να σερβίρει για την κατάκτηση του πρώτου σετ όταν η βροχή ξεκίνησε και πάλι με τους δύο παίκτες να πηγαίνουν και προς τα αποδυτήρια. Ο αγώνας θα συνεχιστεί τη Μεγάλη Πέμπτη στις 14.00 και αν ο Έλληνας τενίστας πάρει την πρόκριση, θα αγωνιστεί μετά από λίγες ώρες.

 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μπει και πάλι στο κορτ στις 19.00 και τον αγώνα της φάσης των «16». Απέναντί του θα βρει έναν εκ των Φεδερίκο Κόρια, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, που επίσης δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT