Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 3-0: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 3-0: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο

Πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με 3-0 της Μπράιτον για την 33η αγωνιστική της Premier League

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με 3-0 της Μπράιτον για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τους 77 βαθμούς και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Μπράιτον από την άλλη έμεινε στους 40 βαθμούς και τη δέκατη θέση.

Η Σίτι άνοιξε το σκορ με τον Μαχρέζ στο 53’. Ο Φόντεν έκανε το 2-0 στο 65ο λεπτό και ο Μπερνάντο Σίλβα έκανε το 3-0 στο 82’ μετά από ασίστ του Ντε Μπρόινε.

Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή είναι η Έβερτον που πήρε βαθμό (1-1) από τη Λέστερ. Η ομάδα του Λίβερπουλ είναι στη 17η θέση με 29 βαθμούς.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ απέχει τέσσερις βαθμούς από τη Μπέρνλι που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λέστερ έμεινε στους 41 βαθμούς και την 9η αγωνιστική.

Ο Μπαρνς άνοιξε το σκορ για τη Λέστερ στο 5ο λεπτό. Ο Ριτσάρλισον έδωσε τον βαθμό στην Έβερτον στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Νιούκαστλ επιβλήθηκε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας. Οι «ανθρακωρύχοι» πήραν το τρίποντο με γκολ του Αλμιρόν στο 32’.

Η Νιούκαστλ έφτασε τους 40 βαθμούς σε 33 αγώνες. Η Πάλας έμεινε στους 37 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT