Χάρι Μαγκουάιρ: Δέχτηκε απειλές για βόμβα

Χάρι Μαγκουάιρ: Δέχτηκε απειλές για βόμβα

Απειλές για βόμβα έχει δεχθεί ο Χάρι Μαγκουάιρ.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ δέχθηκε τηλεφώνημα για βόμβα στο σπίτι του, γεγονός που κινητοποίησε την τοπική αστυνομία.

Ο Άγγλος αμυντικός ήταν σπίτι του με τη σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά όταν έγινε αποδέκτης του απειλητικού μηνύματος.

«Τις τελευταίες 24 ώρες, ο Χάρι δέχθηκε σοβαρή απειλή στο σπίτι όπου μένει με την οικογένειά του. Η ασφάλεια της οικογένειάς του και των γύρω του είναι προφανώς η νούμερο ένα προτεραιότητα του Χάρι» ανέφερε εκπρόσωπος του Μαγκουάιρ. «Θα συνεχίσει να προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα κανονικά και δεν θα σχολιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του 29χρονου αμυντικού σημειώνοντας ότι η αστυνομία «εξετάζει το θέμα».

Ο Άγγλος διεθνής έγινε δέκτης σφοδρής κριτικής μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ με 4-0 από τη Λίβερπουλ στο πρόσφατο ντέρμπι του Άνφιλντ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT