Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-1, 4-6, 6-2 του Ίλια Ιβάσκα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-1, 4-6, 6-2 του Ίλια Ιβάσκα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Masters του Μόντε Κάρλο δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο αγώνας ξεκίνησε τη Μεγάλη Τετάρτη και διεκόπη λόγω βροχής στο 5-1 του πρώτου σετ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επρόκειτο να σερβίρει για την κατάκτησή του. Η βροχή έφερε το πρόγραμμα πολύ πίσω και τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ο αγώνας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα ήταν να ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι και τελικά οι δύο παίκτες μπήκαν και πάλι το κορτ γύρω στις 8 το βράδυ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δε δυσκολεύθηκε να κατακτήσει το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς του. Στο 4-4 ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε τέσσερις ευκαιρίες να «σπάσει» το σερβίς του Ιβάνσκα με τον Λευκορώσο να βγάζει καλές άμυνες για το 5-4 και στη συνέχεια βρήκε το μπρέικ για το 6-4 και το 1-1 στα σετ.
 
Στο τρίτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ σχετικά νωρίς και προηγήθηκε με 2-1 και στη συνέχεια με 3-1 κρατώντας το σερβίς του. Ο Τσιτσιπάς έκανε νέο μπρέικ για το 5-2 και έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς του.

Στον τρίτο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT