Κύπελλο Ελλάδος, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Όλα ανοιχτά

Κύπελλο Ελλάδος, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Όλα ανοιχτά

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφησαν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός που έμειναν στο 0-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφησαν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός που έμειναν στο 0-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους σε ένα ματς χωρίς πολύ μεγάλες φάσεις. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη του Πάσχα στις 8 το βράδυ.

Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο μικρός Λέανδρος σκόραρε στην Τούμπα σε μία πολύ όμορφη στιγμή. Ο φίλος του ΠΑΟΚ που έχει προβλήματα όρασης αποθεώθηκε από τον κόσμο. 

Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά με τον Μασούρα στο 3’. Στο 10ο λεπτό οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Μασούρα αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στη συνέχεια ο αγώνας απέκτησε έναν πολύ καλό ρυθμό. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν για να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το πάνω χέρι.

Στο 28’ ο Κούρτιτς σούταρε μετά από λάθος του Μανωλά αλλά η προσπάθειά του κόπηκε. Λίγο αργότερα ήταν σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει με τον Μπουχαλάκη αλλά ο Πασχαλάκη μπλόκαρε.

Στο 32ο λεπτό ο Βατσλίκ έκανε σπουδαία επέμβαση σε τετ α τετ του Ζίβκοβιτς. Στη συνέχεια ο Κούρτσιτς σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την κατοχή της μπάλας σε εκείνο το χρονικό σημείο. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Εμβιλά έκοψε καίρια μετά από γύρισμα του Λύρατζη και Βατσλίκ μπλόκαρε.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 50’ με τον Σίντκλεϊ με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει στη συνέχεια την πίεσή του. Στο 64’ ο Καμαρά με βολέ έστειλε τη μπάλα κοντά στα δοκάρια του Πασχαλάκη.

Στο 73’ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Μίτριτσα και στη συνέχεια με τον Μπίσεσβαρ. Το υπόλοιπο ματς κύλησε δίχως την πολύ μεγάλη φάση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT