Στέφανος Τσιτσιπάς: Στην οκτάδα του τουρνουά της Βαρκελώνης

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στην οκτάδα του τουρνουά της Βαρκελώνης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-1, 6-4 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-1, 6-4 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις μετά την κατάκτηση του Monte Carlo Masters. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ στον δρόμο προς την τετράδα.

Η παράδοση δεν είναι υπέρ του Έλληνα τενίστα. Ο Ισπανός μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις που έχουν δώσει.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μπήκε στο κορτ με το πόδι στο γκάζι. Με εντυπωσιακό ποσοστό στο σερβίς τους εντυπωσιακά χτυπήματα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε δύο σερί μπρέικ και προηγήθηκε με 4-0. Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κράτησε στη συνέχεια για το 4-1 αλλά ο νικητής του Monte Carlo ήταν εντυπωσιακός κι έκλεισε το σετ με νέο μπρέικ μετά από 25 λεπτά.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ «απάντησε» με μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε πίσω το μπρέικ και στη συνέχεια οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους για το 2-2. Έχοντας από ένα μπρέικ και πάλι, ο Τσιτσιπάς κράτησε για το 5-4 και πήρε τον αγώνα με μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT