Serie A, Ίντερ – Ρόμα 3-1: Φουλάρει για τον τίτλο

Serie A, Ίντερ – Ρόμα 3-1: Φουλάρει για τον τίτλο

Η Ίντερ επιβλήθηκε με 3-1 της Ρόμα για την 34η αγωνιστική της Serie A

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ίντερ επιβλήθηκε με 3-1 της Ρόμα για την 34η αγωνιστική της Serie A.

Με το τρίποντο αυτό οι «νερατζούρι» έφτασαν τους 72 βαθμούς σε 33 αγώνες και είναι στην πρώτη θέση. Η Ίντερ έχει έναν βαθμό περισσότερα από τη Μίλαν που την Κυριακή έχει δύσκολο ματς με τη Λάτσιο.

Η Ρόμα έχει 58 βαθμούς σε 34 αγώνες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αποθεώθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που οδήγησε την Ίντερ στο τρεμπλ το 2010.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με τον Ντιμάρκο στο 6΄ και λίγα λεπτά αργότερα η Ρόμα έγινε επικίνδυνη με τον Κάρσντορπ. Στο 19ο λεπτό ο Τσαλχάνογλου ανάγκασε τον Ρουί Πατρίσιο σε σπουδαία επέμβαση.

Στο 30’ ο Ντάμφρις άνοιξε το σκορ για την Ίντερ. Ο παίκτης των γηπεδούχων πλάσαρε άψογα τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια.

Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Ιντζάγκι έκανε δύο τα τέρματά της. Ο Μπρόζοβιτς με πανέμορφη ατομική προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Πατρίσιο.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-0 στο 52ο λεπτό. Η Ίντερ έχασε ευκαιρία και για τέταρτο γκολ με τον Κορέα στο 75’.

Οι Ρωμαίοι μείωσαν με τον Μιχιταριάν στο 85ο λεπτό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT