Premier League, Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 1-0: «Καθάρισε» ο Πούλισικ

Premier League, Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 1-0: «Καθάρισε» ο Πούλισικ

Με γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ στο 90ο λεπτό η Τσέλσι επιβλήθηκε με 1-0 της Γουέστ Χαμ για την 34η αγωνιστική της Premier League

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ στο 90ο λεπτό η Τσέλσι επιβλήθηκε με 1-0 της Γουέστ Χαμ για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Τόμας Τούχελ έφτασε τους 62 βαθμούς. Έχει μάλιστα το πάνω χέρι για την κατάληψη της τρίτης θέσης αφού έχει παιχνίδι λιγότερο από την Άρσεναλ.

Η Γουέστ Χαμ από την άλλη, έμεινε πίσω στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη. Τα «σφυριά» είναι στην έβδομη θέση με 52 βαθμούς.

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε η Μπέρνλι που επιβλήθηκε με 1-0 της Γουλβς για την 34η αγωνιστική. Ο Βύντρα στο 62΄σημείωσε το γκολ που έκρινσε την αναμέτρηση.

Με τη νίκη αυτή η Μπέρνλι έφτασε τους 31 βαθμούς και είναι στη 17η θέση. Η ομάδα του Μάικ Τζάκσον έχει δύο αγώνες περισσότερους από την Έβερτον που είναι στη 18η θέση με 29 βαθμούς.

Η Γουλβς έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την Ευρώπη. Η ομάδα του Μπρούνο Λάγκε έμεινε στους 49 βαθμούς και την 8η θέση.

Από έναν βαθμό πήραν η Μπράιτον και Σαουθάμπτον που αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) για την 34η αγωνιστική. Οι «γλάροι» έφτασαν τους 41 βαθμούς σε 34 αγώνες. Οι «Άγιοι» είναι στη 13η θέση με 40 βαθμούς.

Ο Γουέλμπεκ άνοιξε το σκορ στο 2’ και ο Σαλισού διπλασίασε τα τέρματα της Μπράιτον στο 44ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό με δύο τέρματα του Γουόρντ – Πράους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και το 54ο λεπτό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT