Serie A, Έμπολι – Νάπολι 3-2: Τέλος στα όνειρα του τίτλου

Serie A, Έμπολι – Νάπολι 3-2: Τέλος στα όνειρα του τίτλου

Η Νάπολι δέχθηκε τρία γκολ σε επτά λεπτά από την Έμπολι, ηττήθηκε με 3-2 και έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια για τον φετινό τίτλο στη Serie A

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νάπολι δέχθηκε τρία γκολ σε επτά λεπτά από την Έμπολι, ηττήθηκε με 3-2 και έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια για τον φετινό τίτλο στη Serie A.

Οι Ναπολιτάνοι έμειναν στους 67 βαθμούς και την τρίτη θέση. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ έχοντας μάλιστα και ματς περισσότερο από τους «νερατζούρι».

Η Έμπολι με τη νίκη που πήρε έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 37 βαθμούς σε 34 αγώνες και είναι στη 14η θέση.

Η Νάπολι προηγήθηκε με τον Μέρτενς στο 44ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 με τον Ινσίνιε στο 53’.

Όλα έδειχναν ότι οι «παρτενοπέι» θα έπαιρναν το τρίποντο. Στο 80’ ο Χέντερσον μείωσε για τους γηπεδούχους και στο 83ο λεπτό ο Πιναμόντι έφερε το ματς σε ισορροπία. Ο ίδιος παίκτης έδωσε τη νίκη στην Έμπολι στο 87ο λεπτό.

Η Μπολόνια και η Ουντινέζε αλληλοεξοντώθηκαν και έμειναν στο 2-2. Η Μπολόνια έφτασε τους 39 βαθμούς σε 33 αγώνες. Η ομάδα από το Ούντινε έχει έναν βαθμό περισσότερο.

Ο Χίκεϊ άνοιξε το σκορ για τη Μπολόνια στο 6ο λεπτό. Ο Ουντότζι ισοφάρισε στο 25’ και ο Σαξές έδωσε προβάδισμα στην Ουντινέζε στο 46ο λεπτό.

Ο Σανσόνε διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 59’.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT