Premier League, Λίβερπουλ – Έβερτον 2-0: Συνεχίζει στο κυνήγι του τίτλου

Premier League, Λίβερπουλ – Έβερτον 2-0: Συνεχίζει στο κυνήγι του τίτλου

Με γκολ του Ρόμπερτσον και του Οριγκί η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 2-0 της Έβερτον για την 34η αγωνιστική της Premier League

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Ρόμπερτσον και του Οριγκί η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 2-0 της Έβερτον για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παραμένει στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Οι «Reds» έφτασαν τους 79 βαθμούς, έναν λιγότερο από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και διατήρησαν τις ελπίδες τους για το πρωτάθλημα.

Η Έβερτον με την ήττα αυτή μπαίνει σε περιπέτειες. Τα «ζαχαρωτά» είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 29 βαθμούς σε 32 αγώνες.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ βρήκε τον τρόπο να μπλοκάρει τους παίκτες του Κλοπ στο πρώτο ημίχρονο. Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δε βρήκε χώρους για να απειλήσει την εστία του Πίκφορντ.

Ο Άντι Ρόμπερτσον έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τους «Reds». Ο Σκωτσέζος αμυντικός σκόραρε με κεφαλιά μετά από μπαλιά του Σαλάχ στο 62ο λεπτό.

Ο Αιγύπτιος είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της Λίβερπουλ στο 66’ αλλά αστόχησε. Στο 72’ η Έβερτον απείλησε με τον Γκρέι και πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όταν ο Κιν έπεσε εντός περιοχής.

Στο 84’ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Τιάγκο αλλά ο Πίκφορντ ήταν σε ετοιμότητα. Λίγο αργότερα ο Λουίς Ντίας πάσαρε στον Οριγκί και ο Βέλγος επιθετικός έκανε το 2-0 για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT