ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια κόντρα στον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια κόντρα στον Ολυμπιακό

Απών από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απών από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ακολούθησε θεραπεία και δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το ματς της Τετάρτης. Ο Πορτογάλος αποκόμισε πρόβλημα στον επαναληπτικό με τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League.

Από εκεί και πέρα ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον Ομάρ Ελ Καντούρι και τον Γιάννη Μιχαηλίδη. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον αγώνα του Φαλήρου.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να κλείσει εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα αναχωρεί από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Η τελευταία «πρόβα» της ομάδας περιελάμβανε δουλειά σε κάποιες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ μεγάλο μέρος της αφιερώθηκε στις στατικές φάσεις.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν θεραπεία, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT