Ευρωλίγκα, Πρίντεζης: «Έχουμε καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να το αποδείξουμε»

Ευρωλίγκα, Πρίντεζης: «Έχουμε καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να το αποδείξουμε»

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στα ματς με τη Μονακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στα ματς με τη Μονακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε τη Μ. Παρασκευή από τους Μονεγάσκους με τη σειρά να βρίσκεται πλέον στο 1-1. Οι αγώνες μεταφέρονται στην έδρα της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Όπως είπε ο Γιώργος Πρίντεζης κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μονακό, οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλύτεροι και πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο. Ο αρχηγός της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στάθηκε στα σημεία που πρέπει να βελτιώσουν οι Πειραιώτες για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. 

«Είναι δύο πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχή γενομένης από το αυριανό. Είναι ένα παιχνίδι πλέι οφ κάναμε μία χρονιά πολύ καλή. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Θέλουμε πάρα πολύ να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι» σημείωσε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ. 

Ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε για τη στρατηγική που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός: «Πολλά κομμάτια της στρατηγικής είναι δικά μας, τα έχουμε αναλύσει στο βίντεο. Σίγουρα όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά. Να βρούμε ρυθμό όσοι περισσότεροι παίκτες γίνεται στην επίθεση και αμυντικά πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Να ελέγξουμε όσο περισσότερο γίνεται το ρυθμό στο γήπεδο τους. Γενικότερα θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη σειρά μεγάλο ρόλο παίζει το να καταφέρνεις να βελτιώνεσαι και ίσως να δείχνεις κάτι διαφορετικό παιχνίδι με παιχνίδι»

«Αφήσαμε τη Μονακό να βρει ρυθμό και να αποκτήσουν ψυχολογία κομβικοί παίκτες. Να βάλουν κάποια εύκολα καλάθια. Νομίζω ότι αυτό μας κόστισε σε συνδυασμό με το ότι εμείς παίρναμε την μπάλα ψηλά και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τις επιθέσεις που θέλουμε» τόνισε ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά για το τι κόστισε στο δεύτερο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

«Σε επίπεδο πλέι οφ έχει αποδειχτεί ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση. Γενικότερα είναι ωραία παιχνίδια. Η Μονακό το έκανε στο δεύτερο. Έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε» σημείωσε ο Γιώργος Πρίντεζης για το αν ο Ολυμπιακός έχει κι άλλα χαρτιά να παρουσιάσει στο παρκέ όπως έκανε η Μονακό στο δεύτερο ματς.

Τέλος σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στην έδρα της Μονακό έχοντας εικόνα και από το ματς της κανονικής περιόδου ο αρχηγός των Πειραιωτών τόνισε ότι «είναι διαφορετικά παιχνίδια. Στα δύο έχουμε κερδίσει και στα άλλα δύο έχουμε χάσει. Να ξεκινήσουμε σκληρά στο παιχνίδι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT