Έμερι: «Είμαστε στα ημιτελικά γιατί το αξίζουμε»

Έμερι: «Είμαστε στα ημιτελικά γιατί το αξίζουμε»

Για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ μίλησε ο Ουνάι Έμερι.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ μίλησε ο Ουνάι Έμερι.

Η Βιγιαρεάλ ετοιμάζεται για το ματς του Άνφιλντ (27/4, 22:00) με τους «Reds» να έχουν την ταμπέλα του φαβορί. Οι Ισπανοί, αφού απέκλεισαν τη Γιουβέντους στη φάση των «16» και τη Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά, είναι έτοιμοι για μία ακόμη πρόκληση.

«Ο παράγοντας έκπληξη μειώνεται όταν κάνεις ό,τι κάναμε εμείς. Αυτό δεν υπάρχει πλέον. Όποιος φτάσει στα ημιτελικά, είναι εδώ γιατί το αξίζει» είπε ο Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός προπονητής παραδέχτηκε ότι η Λίβερπουλ, δικαίως προβάλλει ως φαβορί για την πρόκριση. Σημείωσε όμως ότι η ομάδα του έχει μεγαλύτερο κίνητρο και ενθουσιασμό.

«Είναι σοφοί και τώρα ξέρουν ποιοι είμαστε. Ξέρουν ότι η πρόκριση θα είναι δύσκολη και θα είναι προετοιμασμένοι, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό» τόνισε ο Έμερι. «Αλλά είναι αναπόφευκτο να αισθάνονται φαβορί, καθώς είναι φυσιολογικό, οι δυνατότητές τους είναι τεράστιες. Αλλά έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο και ενθουσιασμό» συμπλήρωσε.

«Είναι γνωστοί για το τρέξιμο και την ανάκτηση της μπάλας ψηλά, αλλά τώρα έχουν επίσης επιλογές για να κάνουν συνδυαστικές κινήσεις πάσας, με τους Τιάγκο και Μανέ να παίζουν πολύ περισσότερο μέσα. Η μεταγραφή του Λουίς Ντίας (τον Ιανουάριο) είναι ένας σημαντικός παράγοντας γι’ αυτή τη βελτίωση» είπε ο Έμερι για το στυλ παιχνιδιού της Λίβερπουλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT