Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο ο Πέιτον Σίβα

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο ο Πέιτον Σίβα

Την περίπτωση του Πέιτον Σίβα εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυσή του στη θέση των γκαρντ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περίπτωση του Πέιτον Σίβα εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυσή του στη θέση των γκαρντ. Το τριφύλλι αναζητά παίκτη για το φινάλε της σεζόν και ο 31χρονος μπασκετμπολίστας είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται. 

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στην Άλμπα Βερολίνου. Στην παρουσία του στη γερμανική ομάδα ο Σίβα είχε 9,8 πόντους, 5,2 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ.

Ο Σίβα τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τη φανέλα των Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς. Τη φετινή σεζόν, ο Πέιτον Σίβα είχε 11,8 πόντους (με 36.6% στα σουτ εντός παιδιάς), 2,5 ριμπάουντ, 4,9 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά 26.7 λεπτά συμμετοχής.

Η τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση ήταν την Κυριακή του Πάσχα. Ο Σίβας είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκός.

Άλλωστε είχε προπονητή τον Ρικ Πιτίνο στο NCAA όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Λούισβιλ. Το 2013 επιλέχθηκε στο Νο.56 του ντραφτ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT