Κύπελλο: Το πάνω χέρι ο Παναθηναϊκός, για την έκπληξη η Λαμία

Κύπελλο: Το πάνω χέρι ο Παναθηναϊκός, για την έκπληξη η Λαμία

Μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στη διεκδίκηση ενός τροπαίου για πρώτη φορά από το μακρινό 2014 προσφέρει στον Παναθηναϊκό η αποψινή ρεβάνς με τη Λαμία για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στη διεκδίκηση ενός τροπαίου για πρώτη φορά από το μακρινό 2014 προσφέρει στον Παναθηναϊκό η αποψινή ρεβάνς με τη Λαμία για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» ήταν εξαρχής το φαβορί και το επιβεβαίωσαν με τη νίκη τους στη Λεωφόρο, αν και το 1-0 δεν είναι τόσο εμφατικό και ασφαλές όσο θα έπρεπε με βάση την απόδοσή τους και τις πολλές μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν και σπατάλησαν. Τους δίνει όμως ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό, ειδικά εάν καταφέρουν να πετύχουν γκολ ώστε να εκμεταλλευθούν τη διατήρηση του πλεονεκτήματος του εκτός έδρας τέρματος στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου, σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που καταργήθηκε από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που εμπιστεύεται στα τελευταία παιχνίδια και θα χρησιμοποιήσει την πιο ισχυρή ενδεκάδα, χωρίς να κάνει διαχείριση ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου αγώνα με τον Αρη για το πρωτάθλημα. Οι τραυματισμοί του Κουρμπέλη (αιμάτωμα στον μηρό) και του Πούγγουρα (ενοχλήσεις στη μέση) δεν του δημιουργούν ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς δεν είναι στις βασικές επιλογές του, με χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία στη Λεωφόρο έμειναν αμφότεροι εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους. Εκτός πλάνων παραμένει και ο Μακέντα, όπως και οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ και Βαγιαννίδης. Διαιτητής ορίστηκε ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT