Κύπελλο: Με ανοιχτούς λογαριασμούς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Κύπελλο: Με ανοιχτούς λογαριασμούς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Εισιτήριο μόνο για έναν. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ραντεβού απόψε στο «Καραϊσκάκη» προκειμένου να διεκδικήσουν την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου, με το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα να έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εισιτήριο μόνο για έναν. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ραντεβού απόψε στο «Καραϊσκάκη» (20.00) προκειμένου να διεκδικήσουν την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου, με το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα να έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Από τη μία οι «ερυθρόλευκοι» που ουσιαστικά είναι μια ανάσα και από τη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, και από την άλλη οι περσινοί κυπελλούχοι που θέλουν να κάνουν το back to back, προκειμένου να μη μείνουν φέτος χωρίς κάποιον τίτλο. Ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα στο σπίτι του μόνο για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη. Αντίθετα ο «Δικέφαλος» κλείνει θέση στον τελικό του ΟΑΚΑ και με οποιοδήποτε ισόπαλο αποτέλεσμα (εκτός βέβαια του 0-0), καθώς στη διοργάνωση ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Βέβαια για να φτάσουν στον στόχο τους πρέπει να πετάξουν από πάνω τους τις παθογένειες που εμφάνισαν τη Μ. Πέμπτη στην Τούμπα σε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά –με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο– ότι διανύει μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος, με τον Μαρτίνς να ψάχνει, αλλά να μην μπορεί να βρει τη λύση. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, που θα παίξει ξανά χωρίς τον τραυματία Βιεϊρίνια, πρέπει να αφήσει πίσω του το ματς με τη Μαρσέιγ που τον ακολούθησε τόσο στο «Βικελίδης» για τα πλέι οφ όπου γνώρισε την ήττα από τον Αρη, όσο και στον ημιτελικό όπου παρά την ώθηση του κόσμου μπήκε στον αγώνα κοιμισμένος και για… εκατοστά δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT