Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Ψάχνει ξανά τον εαυτό του

Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Ψάχνει ξανά τον εαυτό του

Ο Ολυμπιακός στο Μονακό καλείται να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στη σειρά

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισως το πιο κομβικό παιχνίδι στη σειρά των αγώνων του με τη Μονακό είναι το αποψινό (22.00) στο πριγκιπάτο για τον Ολυμπιακό. Μετά το «μπρέικ» των Γάλλων τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΣΕΦ και με το σκορ στο 1-1, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι ο… εαυτός τους για να φέρουν και πάλι το πλεονέκτημα στον Πειραιά. Εύκολο αλλά και συνάμα δύσκολο έργο, σε μια διαδικασία όπως είναι τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. «Πρέπει να παίξουμε με το στυλ μας, πράγμα που δεν κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι, και τότε θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, που επιθυμεί να δει την άμυνά του να κλείνει τους διαδρόμους προς το καλάθι στον Μάικ Τζέιμς και στην παρέα του.

Ο Χασάν Μάρτιν, παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε με την αποστολή, δεν θα αγωνιστεί και πάλι, καθώς δεν ξεπέρασε το αιμάτωμα στον μηρό. «Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις», ανέφερε από την πλευρά του ο τεχνικός της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, θεωρώντας πως η ομάδα του θα πρέπει να αποβάλει την πίεση του γηπεδούχου ώστε να έχει τύχη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, καθώς χθες βράδυ επικράτησε και στο Τελ Αβίβ της Μακάμπι με 87-76 τελειώνοντας τη σειρά με 3-0. Στο άλλο παιχνίδι, η Εφές νίκησε την Αρμάνι με 77-65 έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μίτσιτς και Λάρκιν και έκανε το 2-1. Σήμερα (21.30) η Μπάγερν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τη σειρά να είναι στο 1-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT