Παναθηναϊκός: Προχωράει του Σίβα

Ο Πέιτον Σίβα θα είναι όπως όλα δείχνουν παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πέιτον Σίβα θα είναι όπως όλα δείχνουν παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. 

Το τριφύλλι είναι σε αναζήτηση μπασκετμπολίστα για τη θέση των γκαρντ προκειμένου να ενισχυθεί στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Μία από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Γιώργος Βόβορας είναι αυτή του Πέιτον Σίβα που έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στην Άλμπα Βερολίνου. Στην παρουσία του στη γερμανική ομάδα ο Σίβα είχε 9,8 πόντους, 5,2 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ.

Ο Σίβα τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τη φανέλα των Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς. Ο Πέιτον Σίβα είχε 11,8 πόντους (με 36.6% στα σουτ εντός παιδιάς), 2,5 ριμπάουντ, 4,9 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά 26.7 λεπτά συμμετοχής.

Ο Σίβα είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε είχε προπονητή τον Ρικ Πιτίνο στο NCAA όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Λούισβιλ. Το 2013 επιλέχθηκε στο Νο.56 του ντραφτ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT