ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. 

Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν το φαβορί για τον πάγκο της Ένωσης μετά και το ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην Αθήνα. Ο μοναδικός τρόπος να μην ήταν ο 48χρονος προπονητής στον πάγκο της ΑΕΚ, ήταν να γίνει κάποια μεγάλη ανατροπή και να προχωρήσει μία άλλη υπόθεση, που φάνταζε δύσκολο.

Παρά το «μπάσιμο» της Κρουζ Αζούλ το βράδυ της Τρίτης, η πλευρά του Αλμέιδα είναι σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με την ΑΕΚ. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι δεδομένη και ο Αλμέιδα είναι ο προπονητής της Ένωσης τη νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο αναμένεται να είναι για δύο ή τρία έτη. Οι οικονομικές απολαβές του νέου προπονητή της ΑΕΚ θα φτάνουν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν. Στο ποσό θα συμπεριλαμβάνεται και η αμοιβή των βοηθών του. 

Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών. Αυτή θα γίνει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Superleague.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT