Ο Μπολομπόι καταγγέλλει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Απειλείτε παίκτες»

Ο Μπολομπόι καταγγέλλει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Απειλείτε παίκτες»

Ο Τζόελ Μπολομπόι έδωσε στο φως της δημοσιότητας το e-mail που του έστειλε η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που του ζητάει να επιστρέψει

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζόελ Μπολομπόι έδωσε στο φως της δημοσιότητας το e-mail που του έστειλε η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που του ζητάει να επιστρέψει.

Ο 28χρονος γκαρντ ήταν από εκείνους που αποχώρησαν από την ομάδα της Ρωσίας μετά την εισβολή στην Ουκρανία

Ο παίκτης, όπως αποκαλύπτει και το e-mail που του έστειλε η ΤΣΣΚΑ, δέχτηκες πιέσει προκειμένου να επιστρέψει στη Μόσχα. Η ομάδα της Ρωσίας του δίνει περιθώριο να γυρίσει μέχρι την 1η Μαΐου.

Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί νομικά εναντίον του και θα διεκδικήσει χρήματα. Ο Μπολομπόι εμμένει στην απόφασή του και απάντησε δημόσια στην ΤΣΣΚΑ.

«Φύγετε από εδώ. Σας έχω πει ήδη πως δεν επιστρέφω. Ο τρόπος που αποφασίζετε να φέρετε τους παίκτες πίσω είναι με το να τους εκβιάζετε και να προσπαθείτε να τους τιμωρήσετε. Μου είπατε, όπως και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και πως λόγω της κατάστασης ανάμεσα στην Ουκρανια και την Ρωσία, δείχνετε κατανόηση» ανέφερε ο παίκτης στην ανάρτησή του στο instagram.

Ο Μπολομπόι καταγγέλλει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Απειλείτε παίκτες»-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT