Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το εντυπωσιακό γκράφιτι σε κτίριο στο Μιλγουόκι

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το εντυπωσιακό γκράφιτι σε κτίριο στο Μιλγουόκι

Σε λίγες εβδομάδες θα είναι έτοιμο το νέο γκράφιτι με τη μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε κτίριο της κεντρικής λεωφόρου στο Μιλγουόκι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε λίγες εβδομάδες θα είναι έτοιμο το νέο γκράφιτι με τη μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε κτίριο της κεντρικής λεωφόρου στο Μιλγουόκι.

Ο «Greek Freak» λατρεύεται στις ΗΠΑ και οι φίλοι των Μπακς του το δείχνουν με κάθε τρόπο. 

Ο Μαουρίσιο Ραμίρεζ, φημισμένος καλλιτέχνης ετοιμάζει ένα γκράφιτι – έργο τέχνης με τη μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε κτίριο τριών ορόφων κεντρικής λεωφόρου στο Μιλγουόκι. Το 600 East building στη λεωφόρο του Γουισκόνσιν θα έχει τη μορφή του Έλληνα σούπερ σταρ και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς εβδομάδες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 50 χρόνια. Ο «Greek Freak» αναδείχτηκε μάλιστα πολυτιμότερος παίκτης των τελικών την περσινή σεζόν.

Φέτος, οι Μιλγουόκι Μπακς προηγούνται με 3-1 στον πρώτο γύρο των πλέι οφ απέναντι στους Σικάγο Μπουλς. Αν τα «ελάφια» προκριθούν, θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τους Μπόστον Σέλτικς που απέκλεισαν με 4-0 νίκες τους Μπρούκλιν Νετς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT