Champions League, Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ 2-0: «Καθάρισε» σε δύο λεπτά

Champions League, Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ 2-0: «Καθάρισε» σε δύο λεπτά

Με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 2-0 της Βιγιαρεάλ και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό του Champions League

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 2-0 της Βιγιαρεάλ και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Οι «Reds» ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ. Οι Ισπανοί αρκέστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο με ελάχιστες φάσεις μπροστά από την εστία του Άλισον.

Για τη Λίβερπουλ δεν αγωνίστηκε ο Φιρμίνο ενώ και ο Τσιμίκας έμεινε εκτός αποστολής. Ο επαναληπτικός των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 3 Μαΐου.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην πρώτη τους καλή στιγμή στο 12ο λεπτό με τον Μανέ. Ο Σαλάχ σέντραρε αλλά ο Σενεγαλέζος βρήκε άσχημα τη μπάλα και δεν κατάφερε να απειλήσει.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντίας επιχείρησε μακρινό σουτ και ο Ρούλι απέκρουσε με διπλή προσπάθεια. Στο 19’ ο Χέντερσον έκοψε σωτηρία πριν η μπάλα φτάσει τον Νταντζούμα.

Η Λίβερπουλ απείλησε και πάλι με μακρινό φαλτσαριστό σουτ του Ντίας στο 31’. Δύο λεπτά αργότερα ο Μανέ γύρισε ωραία, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Αλμπιόλ και κατέληξε κόρνερ.

Το καταιγιστικό πεντάλεπτο για τη Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε με άστοχο βολές του Σαλάχ. Στο 42’ οι «Reds» είχαν δοκάρι με τον Τιάγκο.

Στο 54ο λεπτό η Λίβερπουλ βρήκε γκολ με τον Χέντερσον. Ο αρχηγός της ομάδας του Κλοπ πήρε τη μπάλα μετά από προσπάθεια του Τιάγκο, πλάσαρε εκτός περιοχής, η προσπάθειά του κόντραρε στον Εστουπινιάν και κατέληξε στα δίχτυα του Ρούλι.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με το Μανέ. Ο Σαλάχ βρήκε εκπληκτικά τον Σενεγαλέζο και ο τελευταίος σκόραρε με υποδειγματικό πλασέ.

Η Λίβερπουλ είχε την κυκλοφορία της μπάλας και προσπάθησε αν βρει κι άλλο γκολ με τον Φαν Ντάικ και τον Ντίας. Οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μία ευκαιρία και πάλι με τον Ντίας.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τη Λίβερπουλ να παίρνει την άνετη νίκη. 

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ (81′ Γκόμεζ), Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Τιάγκο, Χέντερσον (72′ Κεϊτά), Φαμπίνιο, Σαλάχ, Μανέ (73′ Ζότα), Ντίας (81′ Ορίγκι)

Βιγιαρεάλ (Έμερι): Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν (72′ Τριγκέρος), Τσουκουέζε (72′ Ντιά), Παρέχο (72′ Οριέ), Καπού, Κοκλέν (57′ Πεδράθα), Λο Σέλσο, Ντανζούμα (86′ Αλκάθερ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT