Κλοπ: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς»

Κλοπ: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό με τη Βιγιαρεάλ έμεινε ο Γιούργκεν Κλοπ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό με τη Βιγιαρεάλ έμεινε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Οι «Reds» πήραν τη νίκη με 2-0 στο Άνφιλντ και έβαλαν βάσεις πρόκρισης για τον τελικό του Τσάλμπιονς Λιγκ. Η αγγλική ομάδα σημείωσε δύο γκολ μέσε σε δύο λεπτά και «καθάρισε» το ματς με σχετική άνεση.

Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ. Παράλληλα δεν επέτρεψε στη Βιγιαρεάλ να κάνει φάσεις.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του. «Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ το πρώτο μέρος, δεν σκοράραμε, αλλά αυτό ήταν το μόνο πραγματικό πρόβλημα. Καταφέραμε να τους κρατήσουμε σε αδράνεια και αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί μπορεί να είναι απειλητικοί στην επίθεση. Είχαμε πολλές καλές στιγμές, χωρίς γκολ, είναι αλήθεια» είπε αρχικά ο Γερμανός προπονητής.

«Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες με εξαιρετικό τρόπο. Τα δύο γκολ είναι θεαματικά. Θέλαμε να σκοράρουμε και τρίτο, αλλά από εκείνη τη στιγμή ήταν λογικό ότι κρατήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το κάναμε. Οι παίκτες ήταν πραγματικά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και έτσι κερδίσαμε. Ήμασταν καλύτεροι από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού» συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT