Έμερι: «Δίκαιη η νίκη της Λίβερπουλ – Διαφορετική η ρεβάνς»

Έμερι: «Δίκαιη η νίκη της Λίβερπουλ – Διαφορετική η ρεβάνς»

Για δίκαιη νίκη της Λίβερπουλ έκανε λόγο ο Ουνάι Έμερι μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δίκαιη νίκη της Λίβερπουλ έκανε λόγο ο Ουνάι Έμερι μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε με 2-0 στο Άνφιλντ και θα έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς της Τρίτης. Οι Ισπανοί δεν κατάφεραν να απειλήσουν τη Λίβερπουλ στον αγώνα.

Ο Ουνάι Έμερι εξακολουθεί να πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του. Μην ξεχνάμε ότι η Βιγιαρεάλ για να φτάσει στα ημιτελικά απέκλεισε κατά σειρά τη Γιουβέντους και τη Μπάγερν. 

«Δίκαιη η νίκη της Λίβερπουλ. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τη νίκη της, επειδή την άξιζε. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά, αλλά δεν πετύχαμε κάτι στην αντεπίθεση. Είχαν 2-3 ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά τους κρατήσαμε μακριά από την εστία μας. Το 2-0 είναι μια καλή διαφορά για εκείνους» είπε ο Ισπανός προπονητής.

«Για εμάς δεν είναι καλό αποτέλεσμα, όμως θα προσπαθήσουμε και θα ονειρευτούμε κάτι διαφορετικό στην έδρα μας, με τους φιλάθλους μας. Το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας θα είναι πολύ διαφορετικό. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα, να αλλάξουμε κάτι, ίσως τακτικά, και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι» κατέληξε ο Ουνάι Έμερι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT