Λίβερπουλ: Θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Κλοπ

Λίβερπουλ: Θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Κλοπ

Η Λίβερπουλ θέλει να κρατήσει για... πάντα στο Άνφιλντ τον Γιούργκεν Κλοπ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λίβερπουλ θέλει να κρατήσει για… πάντα στο Άνφιλντ τον Γιούργκεν Κλοπ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των times η διοίκηση των «Reds» θέλει να επεκτείνει τη συνεργασίας της με τον Γερμανό προπονητή. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μάικ Γκόρντον, πρόεδρος της FSG, στην οποία ανήκει η Λίβερπουλ ήταν στο γήπεδο το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως φαίνεται ο Αμερικανός επιχειρηματίας έμεινε ευχαριστημένος απ’ όσα είδε στο γήπεδο. Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 2-0 της Βιγιαρεάλ και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κλοπ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ που έχει ισχύ μέχρι το 2024. Ωστόσο όπως αναφέρουν οι Times οι «Reds» επιθυμούν να το ανανεώσουν.

Ο Γερμανός, κατά το παρελθόν είχε αναφέρει ότι το 2024 θα ήταν η τελευταίο του χρονιά στην ομάδα του Λίβερπουλ. Αλλά οι ιδιοκτήτες της ομάδας εμφανίζονται αποφασισμένοι να του δώσουν ό,τι χρειάζεται για να αλλάξει γνώμη. 

Ο Κλοπ ανέλαβε τη Λίβερπουλ το 2015. Την πρώτη του χρονιά, οι «Reds» έπαιξαν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ όπου και ηττήθηκαν από τη Σεβίλλη. Με τον Γερμανό στο τιμόνι η Λίβερπουλ κατέκτησε μεταξύ άλλων το Τσάμπιονς Λιγκ το 2019 και την επόμενη σεζόν έφτασε στην κορυφή της Premier League σπάζοντας την «κατάρα» 30 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT