Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Μπρινιόλι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας είχε ενοχλήσεις στο ισχίο μετά το τέλος του ημιτελικού του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία. Η συμμετοχή του 30χρονου ποδοσφαιριστή στο ματς με τον Άρη για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague είναι αμφίβολοι. 

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Λούντκβιστ, Αγιούμπ, Βαγιαννίδης. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τη Λαμία έκαναν αποθεραπεία.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Η επόμενη ημέρα της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» για πρωινή προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς. Θεραπεία έκανε ο Μπρινιόλι και ατομικό πρόγραμμα οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Λούντκβιστ, Αγιούμπ, Βαγιαννίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT