Ευρωλίγκα, Σλούκας: «Θέλω να πάμε στο Final Four, γι’ αυτό ήρθα»

Ευρωλίγκα, Σλούκας: «Θέλω να πάμε στο Final Four, γι’ αυτό ήρθα»

Σύνθημα πρόκρισης στο Final Four της Ευρωλίγκας έδωσε ο Κώστας Σλούκας.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύνθημα πρόκρισης στο Final Four της Ευρωλίγκας έδωσε ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι δεν υπάρχει σωματική κούραση.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 87-83 στο τρίτο ματς των πλέι οφ και έκανε το 2-1 έχοντας το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Final Four. Πριν το τέταρτο ματς της σειράς (29/4, 22:00) ο Κώστας Σλούκας σημείωσε: «Μιλάμε για μία μεγάλη νίκη χθες, αλλά την έχουμε αφήσει ήδη στο παρελθόν, γιατί κάναμε και λάθη που πρέπει να διορθώσουμε».

Για το πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο τέταρτο ματς, ο Έλληνας γκαρντ ήταν ξεκάθαρος: «Να είμαστε πιο έτοιμο πνευματικά. Δεν υπάρχει σωματική κούραση, είμαστε μία ανάσα από το Final Four. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, ειδικά στο κακό μας διάστημα. Μιλάμε για έναν αγώνα μποξ, πρέπει να κάνουμε το νοκ-άουτ, γιατί η Μονακό είναι δυνατή ομάδα και επικίνδυνη, η οποία μπορεί να μας κάνει την ζημιά στο ΣΕΦ σε ένα πιθανό Game 5».

Εγώ κοιτάω ότι η ομάδα κέρδισε. Θέλω να πάμε στο Final Four. Για αυτό ήρθα. Πρέπει να είναι η ομάδα στις 4 καλύτερες της Ευρώπης. Όλοι δουλεύουν για αυτό και αύριο είναι μία ωραία μέρα για να τελειώσουμε την σειρά» σχολίασε ο Κώστας Σλούκας για την προσωπική του απόδοση.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και να μην αφήσουμε την Μονακό να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. Ξέρουμε ότι θα τα δώσουν όλα. Είμαστε μία ανάσα από το Final Four και δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη» δήλωσε για το πού θα κριθεί το τέταρτο ματς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT