Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 1-1: Απομακρύνεται το Τσάμπιονς Λιγκ

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 1-1: Απομακρύνεται το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι έμειναν στο 1-1 για την 37η αγωνιστική της Premier League

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι έμειναν στο 1-1 για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν. Η Γιουνάιτεντ  είναι στην έκτη θέση με 55 βαθμούς σε 35 αγώνες.

Στην τέταρτη θέση είναι η Άρσεναλ με 60 βαθμούς. Οι Λονδρέζοι έχουν δύο αγώνες λιγότερους.

Η Τσέλσι από την άλλη συνεχίζει στην τρίτη θέση. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει 66 βαθμούς σε 33 αγώνες.

Η Τσέλσι είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο. Οι Λονδρέζοι κυκλοφόρησαν τη μπάλα, είχαν την κατοχή αλλά βρέθηκαν μπροστά σε έναν εντυπωσιακό Ντε Χέα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ύψωσε «τείχος» στους παίκτες του Τούχελ. Η Τσέλσι απείλησε με τον Καντέ και δύο φορές με τον Χάβερτς αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Η Γιουνάιτεντ από την άλλη δε βρήκε ευκαιρίες και ήταν σε ένα ακόμη ματς κακή. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειχναν να είναι σε άλλο γήπεδο με τον νέο προπονητή να έχει δύσκολο έργο μπροστά του μέχρι η ομάδα που κυριάρχησε στο αγγλικό ποδόσφαιρο μέχρι το 2013 να βρει και πάλι τον δρόμο της.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι μπήκε και πάλι δυναμικά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και βρήκαν το γκολ στο 60ο λεπτό με τον Αλόνσο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε αμέσως με τον συνήθη ύποπτο, Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από λάθος του Καντέ. Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Η ομάδα του Λονδίνου είχε μάλιστα δοκάρι σε προσπάθεια του Τζέιμς στο 80’.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Βαράν, Ντιαλότ, Τέλες, Ράσφορντ (79′ Μάτα), Φερνάντες, Μάτιτς (79′ Τζόουνς), Ελάνγκα (90+1′ Γκαρνάτσο), ΜάκΤομινεϊ και Ρονάλντο.

Τσέλσι (Τούχελ): Μεντί, Ρίντιγκερ, Σίλβα, Τζέιμς, Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ (82′ Λόφτους Τσικ), Αθπιλικουέτα, Βέρνερ (70′ Πούλισιτς), Μάουντ και Χάβερτς (71′ Λουκάκου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT