ΑΕΚ: Με Αλμέιδα στην Τούμπα

Στην Ελλάδα αναμένεται ο Ματίας Αλμέιδα, νέος προπονητής της ΑΕΚ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ελλάδα αναμένεται ο Ματίας Αλμέιδα, νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός θα έρθει στην Αθήνα το αργότερο μέχρι το Σάββατο όπου και θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο 48χρονος τεχνικός συμφώνησε για συμβόλαιο 2+1 ετών με την Ένωση.

Αν η υπόθεση εξελιχθει ομαλά και υπογράφει, τότε θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι της νέας του ομάδας με τον ΠΑΟΚ. Το ματς για την έκτη αγωνιστική της Superleague είναι κρίσιμο για την τρίτη θέση που κυνηγά η Ένωση.

Μαζί με τον Αλμέιδα θα έρθουν στην Ελλάδα και κάποιοι από τους βοηθούς του. 

Ο Ματίας Αλμέιδα θα σχηματίσει μία πρώτη εικόνα για το υλικό της ΑΕΚ. Στη συνέχεια θα δώσει και τις εισηγήσεις του για αποχωρήσεις αλλά και μεταγραφές.

Μετά το ματς της Τούμπας θα επιστρέψει στο Μαϊάμι όπου θα μαζέψει τα πράγματά του και στη συνέχεια θα έρθει και πάλι στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών δε θα γίνει πριν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ένωσης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT