Μαρία Σάκκαρη: Ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη

Μαρία Σάκκαρη: Ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη

Πριν αγωνιστεί στο Masters της Μαδρίτης η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε την άνοδό της στην παγκόσμια κατάταξη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν αγωνιστεί στο Masters της Μαδρίτης η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε την άνοδό της στην παγκόσμια κατάταξη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα βρίσκεται σίγουρα στο Νο.4 από το Νο.5 που είναι ενώ μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Ο αποκλεισμός της Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο.4 αυτή την εβδομάδα) στον πρώτο γύρο του 100αριού τουρνουά έφερε και μεγάλη απώλεια βαθμών για την τενίστρια από τη Λευκορωσία αφού πέρσι είχε κατακτήσει τον τίτλο. 

Η Μαρία Σάκκαρη ανάλογα με την πορεία της στη Μαδρίτη σε συνδυασμό με αυτή της Πάουλα Μπαντόσα μπορεί να φτάσει ακόμη και στο Νο.2 του κόσμου. Αν αυτό συμβεί θα είναι νέο career high για την Ελληνίδα τενίστρια που έχει φτάσει μέχρι την τρίτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη. 

Η Σάκκαρη ρίχνεται στη μάχη της διάκρισης στη Μαδρίτης έχοντας αρκετά δύσκολο έργο. Πρώτη της αντίπαλος θα είναι η Μάντισον Κις, Νο.22 της παγκόσμιας κατάταξης. 

Η Αμερικανίδα μετράει πέντε διαδοχικές ήττες. Η Σάκκαρη, δεν έχει καλή παράδοση στο συγκεκριμένο τουρνουά αφού σε τρεις παρουσίες στο κυρίως ταμπλό έχει δύο νίκες τις οποίες είχε κάνει πέρσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT