Μονακό – Ολυμπιακός: Με τον Ντουράντ στις εξέδρες

Μονακό – Ολυμπιακός: Με τον Ντουράντ στις εξέδρες

Ο Κέβιν Ντουράντ θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Μονακό με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κέβιν Ντουράντ θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Μονακό με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο σούπερ σταρ του NBA θα βρίσκεται στο γήπεδο όπως αναφέρει η «Equipe» σε σημερινό της δημοσίευμα. 

Οι Μπρούκλιν Νετς, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν φέτος ο Ντουράντ, αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του NBA από τους Μπόστον Σέλτικς. Ο Αμερικανός φόργουορντ βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι στην Ευρώπη.

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι στο Μονακό από το πρωί της Παρασκευής. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Μάικ Τζέιμς που αγωνίζεται στους Μονεγάσκους.

Οι δύο παίκτες συνυπήρξαν την περασμένη σεζόν στους Νετς. Μάλιστα όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα, ο Ντουράντ μεσολάβησε προκειμένου να αποκτηθεί από την ομάδα του Μπρούκλιν μετά την αποπομπή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 στη σειρά μετά το 87-83 της Τετάρτης. Οι Πειραιώτες θέλουν μία νίκη για να προκριθούν στο Final Four του Βελιγραδίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT