Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στον δεύτερο γύρο της Μαδρίτης

Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στον δεύτερο γύρο της Μαδρίτης

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-7(8), 6-3, 6-4 της Μάντισον Κις και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Masters της Μαδρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-7(8), 6-3, 6-4 της Μάντισον Κις και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Masters της Μαδρίτης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πιέστηκε αρκετά, αλλά κατάφερε να ανταπεξέλθει. Η Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ντάρια Κασάτκινα. 

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί, η Σάκκαρη έκανε μίνι μπρέικ για το 3-1 αλλά η Αμερικανίδα απάντησε στη συνέχεια και προηγήθηκε με 5-4. Η Ελληνίδα κράτησε το σερβίς της και έφτασε σε σετ πόιντ. 

Η Κις το αντιμετώπισε με επιτυχία και είχε την ευκαιρία να κλείσει εκείνη το σετ αλλά η Σάκκαρη κράτησε ξανά. Η Αμερικανίδα έκανε πάλι μίνι μπρέικ και βρέθηκε με νέο σετ πόιντ αλλά έχασε το σερβίς της. Η Κις έκλεισε το σετ στο σερβίς της Σάκκαρη. 

Στο δεύτερο σετ η Μαρία Σάκκαρη έκανε το μοναδικό μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το σερβίς της και να κάνει το 6-3 οδηγώντας τον αγώνα σε τρίτο σετ. 

Η Κις βρήκε νωρίς μπρέικ και προηγήθηκε με 2-0. Η Σάκκαρη απάντησε αμέσως και στη συνέχεια βρήκε νέο μπρέικ για το 4-3. Η Αμερικανίδα απάντησε και ισοφάρισε σε 4-4 με τη Σάκκαρη να βρίσκει νέο μπρέικ και να κλείνει το ματς στο σερβίς της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT