Άρης: Δίχως προβλήματα η προπόνηση

Δίχως νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίχως νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη. Ο Χουάν Ιτούρμπε μπήκε από την Πέμπτη στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. 

Ο 29χρονος μέσος υπολογίζεται πλέον κανονικά για τον αγώνας με Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Η προετοιμασία για το ματς της Λεωφόρου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο οπότε και το Χερμάν Μπούργος θα ανακοινώσει την αποστολή.

Η ενημέρωση του Άρη:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (01/05), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten. 

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (παιχνίδια σε μικρούς χώρους, στατικές φάσεις και τελειώματα φάσεων).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT