Superleague, Βόλος – Ατρόμητος 1-1: Όλα μοιρασμένα

Superleague, Βόλος – Ατρόμητος 1-1: Όλα μοιρασμένα

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό ο Βόλος και ο Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό ο Βόλος και ο Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague.

Ο αγώνας ήταν βαθμολογικά αδιάφορος αφού οι δύο ομάδες έχουν σωθεί εδώ και καιρό.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε μία άτυπη «μάχη» του  Τόμας Φαν Βέερτ και του Ευθύμη Κουλούρη για το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Αμφότεροι σκόραραν στο ματς.

Ο Ολλανδός έφτασε τα 15 γκολ και ισοφάρισε τον Κούρτιτς που είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Ο Έλληνας επιθετικός έχει πλέον 14 γκολ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ματς έχοντας 18 τελικές έναντι 6 της ομάδας του Περιστερίου. Ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο μετά από ωραία ασίστ του Κυβρακίδη.

Στο 53’ ο Φαν Βέερτ έφερε το ματς στα ίσα για τον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη με τον Γιαννιώτη να κάνει σημαντικές αποκρούσεις.

Ο Βόλος έφτασε τους 36 βαθμούς. Ο Ατρόμητος είναι στους 32.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Σιέλης, Γκιουλέν (70′ Τριανταφύλλου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης (62′ Ριένστρα), Μεταξάς (70′ Ροσέρο), Μπαριέντος, Φερνάντες, Μπαρτόλο (83′ Πουρίτα), Φαν Βέερτ.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (77′ Τζοβάρας), Κιβρακίδης (77′ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης (77′ Άλιμπεκ), Μουνίθ (83′ Ντένιτς), Κλωναρίδης (27′ Ροτάριου), Κουλούρης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT